Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Σβιτολίνα αποφάσισε να κάνει ένα…διάλειμμα

Η Σβιτολίνα αποφάσισε να κάνει ένα…διάλειμμα

Λόγω του τραυματισμού της στην πλάτη η Ελίνα Σβιτολίνα ανακοίνωσε πως αποσύρθηκε από τους προκριματικούς του «Billie Jean King Cup» του επόμενου μήνα.

Η Ελίνα Σβιτολίνα από την Ουκρανία, αποσύρθηκε από τους προκριματικούς του «Billie Jean King Cup» του επόμενου μήνα, λέγοντας ότι έχει επιδεινωθεί ένας τραυματισμός της στην πλάτη, παρά την αποφασιστικότητά της να εκπροσωπήσει τη χώρα της, μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Η Σβιτολίνα, η οποία έχει υποστηρίξει σθεναρά την Ουκρανία εν μέσω της εισβολής, έχει αγωνιστεί σε Monterrey Open, Indian Wells και Miami Open τις τελευταίες εβδομάδες.
Έχασε στον πρώτο γύρο στο Indian Wells και το Miami, αλλά έφτασε στους προημιτελικούς του Monterrey Open και υποσχέθηκε να δωρίσει το χρηματικό έπαθλό της από το τουρνουά στον ουκρανικό στρατό.

Με μήνυμά της στα social media, η Σβιτολίνα, νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη, έκανε γνωστό ότι δεν θα παίξει στα προκριματικά του Billie Jean King Cup για την Ουκρανία εναντίον των ΗΠΑ στις 15 και 16 Απριλίου, αλλά και σε επόμενα τουρνουά.

«Ήταν πολύ δύσκολοι αυτοί οι δύο μήνες για μένα, όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Για πολύ καιρό παλεύω με την πλάτη μου. Ο πόνος δεν με άφηνε να προετοιμαστώ κατάλληλα για τα τουρνουά Εν τω μεταξύ, παρατηρώντας με αφόρητο πόνο στην καρδιά μου τι συμβαίνει στην πατρίδα μου την Ουκρανία και με πόση γενναιότητα και θάρρος ο Ουκρανικός λαός μας υπερασπίζεται τη χώρα μας, αυτό μου έδωσε τεράστια ώθηση να συνεχίσω και να αγωνίζομαι στο γήπεδο. Τώρα το σώμα μου δεν αντέχει άλλο και πρέπει να ξεκουραστώ. Ως εκ τούτου, με λύπη ανακοινώνω ότι θα χάσω το Fed Cup και μερικά από τα αγαπημένα μου τουρνουά στην Ευρώπη. Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα σας δω σύντομα. Σας ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024