Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια: Χώρισε από τον βιαστή, η έγκυος σύντροφος του, μόλις έμαθε τι έκανε

Νέα Φιλαδέλφεια: Χώρισε από τον βιαστή, η έγκυος σύντροφος του, μόλις έμαθε τι έκανε

Η πρώην (πλέον) έγκυος σύντροφος του 31χρονου δράστη που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της κοπέλας δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Η υπόθεση έγινε πριν από λίγες ημέρες και είχε συγκλονίσει. Ο 31χρονος είχε βάλει αγγελία ότι έψαχνε νταντά για το παιδί του και όταν απάντησε μια κοπέλα και έγινε το ραντεβού για την υποτιθέμενη πρόσληψη της, την βίασε.

Η σύντροφος του 31χρονου που βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης δέχτηκε τεράστιο σοκ και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ποιον άνθρωπο είχε δίπλα της. Μάλιστα όπως λέει η ίδια μόλις έμαθε τι είχε κάνει τον χώρισε αμέσως.

Τον χώρισε αμέσως

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα περάσει χρόνια στη φυλακή. Ολο αυτό που γίνεται εδώ έξω το τραβάω εγώ, δεν το τραβάει κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να πάρω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασής μου. Το έμαθα από αστυνομικούς που με πήραν τηλέφωνο. Εχουμε χωρίσει μετά το σκηνικό που έγινε. Το παιδί σε λίγο θα γεννηθεί και καλώς ή κακώς βρισκόμαστε στην Ελλάδα που τα πάντα μαθαίνονται», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή T-live.

Η ίδια λέει ότι ποτέ δεν περίμενε ότι ο άνδρας που ήταν μαζί θα έκρυβε έναν σκοτεινό απεχθή εαυτό: ««Όχι βέβαια, δεν θα ήταν ούτε σύντροφός μου ούτε πατέρας του παιδιού μου αν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι τον οδήγησε σε αυτό. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έχει κάποιο θέμα. Κάποιο ψυχιατρικό, δεν μπορώ να σας εξηγήσω».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024