Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαίος προορισμός στον κόσμο η Αθήνα -  Ποιο ελληνικό νησί κρατά τα σκήπτρα του παγκόσμιου nightlife

Κορυφαίος προορισμός στον κόσμο η Αθήνα – Ποιο ελληνικό νησί κρατά τα σκήπτρα του παγκόσμιου nightlife

Κι όμως δεν είναι η Μύκονος...

Κορυφαίος προορισμός στον κόσμο αναδεικνύεται η Αθήνα σε μια νέα έρευνα, που κατατάσσει τις πόλεις με βάση τις αξιολογήσεις των επισκεπτών.

Σε ό,τι αφορά δε στην νυχτερινή διασκέδαση, ο προορισμός με την υψηλότερη αναλογία καταστημάτων πέντε αστέρων είναι και πάλι στην Ελλάδα,  και δη στη Ρόδο.

Η έρευνα του money.co.uk βρήκε τις πόλεις με τις καλύτερες αξιολογήσεις στα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα νυχτερινά μαγαζιά και τα πράγματα να κάνει κανείς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο καθώς το 19,7% των ξενοδοχείων, των εστιατορίων, των νυχτερινών μαγαζιών και των τουριστικών ατραξιόν παίρνουν άριστη αξιολόγηση.

Μάλιστα, η Αθήνα κέρδισε την πρώτη θέση στο κριτήριο των αξιοθέατων, με το 44,1% εξ αυτών να κερδίζουν άριστες αξιολογήσεις.

Πηγή εικόνας: money.co.uk

Ο δεύτερος καλύτερος προορισμός του κόσμου είναι η Λισαβόνα, που επίσης «σκοράρει» πολύ καλά στα αξιοθέατα (40%).  Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Φλορεντία.

Η καλύτερη πόλη στο κριτήριο των ξενοδοχείων είναι το Λος Άντζελες (με την Αθήνα στη δεύτερη θέση) και στα εστιατόρια είναι οι Βρυξέλλες.

Πηγή εικόνας: money.co.uk

Όσον αφορά τις παμπ, τα μπαρ και τα κλαμπ, την πρωτιά κέρδισε η Ρόδος, καθώς το 37,2% των νυχτερινών μαγαζιών της πήρε άριστη αξιολόγηση.

«Η Ρόδος είναι ένας πολύ τουριστικός προορισμός, με πολλές επιλογές μόλις δύσει ο ήλιος στις αμμώδεις παραλίες της, είτε πρόκειται για ένα ήσυχο παραλιακό μπαρ είτε για πιο ζωντανά νυχτερινά κέντρα», αναφέρεται στην έρευνα.

Στη δεύτερη θέση φιγουράρει η Αθήνα.

Πηγή εικόνας:money.co.uk

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024