Κάθε Παρασκευή, κατά μέσο όρο 777.883 τηλεθεατές παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες και τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη -ειδικότερα για την υπόθεση της Πάτρας- με την κάλυψη να αγγίζει τους 1.667.900 τηλεθεατές.
Η εκπομπή έρευνας του MEGA με την Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ερευνώντας υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και παρέμεινε γι’ ακόμα έναν μήνα στην κορυφή της τηλεθέασης.
Στο δυναμικό κοινό 18-54, το «Φως στο Τούνελ» σημείωσε μέσο όρο 30,2%, 10 ποσοστιαίες μονάδες υψηλότερο από τον μέσο όρο του Φεβρουαρίου (20,1%).
Αντιστοίχως, ανοδικά ήταν τα ποσοστά και στο σύνολο του κοινού, όπου ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν 29,2%,, αυξημένος κατά σχεδόν 7 μονάδες σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα (22,3%). Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Φως στο Τούνελ» άφησε πίσω τα προγράμματα του ανταγωνισμού κατά 12 και πλέον μονάδες τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54, όσο και στο σύνολο κοινού.
Κάθε Παρασκευή, κατά μέσο όρο 777.883 τηλεθεατές παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες και τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη -ειδικότερα για την υπόθεση της Πάτρας- με την κάλυψη να αγγίζει τους 1.667.900 τηλεθεατές.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό το «Φως στο Τούνελ» κατέγραψε μέσο όρο 39,6%.
Η Αγγελική Νικολούλη κάθε Παρασκευή στις 23:20 κάνει έρευνα με αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας