Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Επιστροφές στο Ρέντη – Πότε γυρίζει ο Σισέ;

Ολυμπιακός: Επιστροφές στο Ρέντη – Πότε γυρίζει ο Σισέ;

Ο Ολυμπιακός ξαναπιάνει δουλειά στο Ρέντη με φόντο την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός μετά το ρεπό του Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Ένωση στο Καραϊσκάκη σε ένα ματς όπου θέλουν μόνο τρίποντο για να αφήσουν πίσω την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και να φθάσουν ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει και τρεις σημαντικές επιστροφές συγκριτικά με την περασμένη βδομάδα, μιας και αναμένεται να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα οι Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Παράλληλα, επιστρέφει και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος ανέρρωσε από τον κοροναϊό και είναι ξανά στη διάθεση του πορτογάλου τεχνικού.

Ωστόσο, εκτός από τους τρεις που θα είναι παρόντες, θα λείπει τουλάχιστον στη σημερινή προπόνηση ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς βρίσκεται στην Ποντγκόριτσα για το φιλικό της Εθνικής με το Μαυροβούνιο.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι διεθνείς αγωνίζονται την Τρίτη (29/3).

Κατά συνέπεια, θα είναι παρόντες στο Ρέντη την Πέμπτη (31/3).

Ο λόγος για τους Τόμας Βατσλίκ και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που έχουν υποχρεώσεις με Τσεχία και Μολδαβία, ενώ φυσικά θα λείπουν και οι Σισέ και Κουντέ.

Ο σενεγαλέζος στόπερ θα είναι και ο τελευταίος χρονικά που θα αφιχθεί, διότι παίζει το βράδυ της Τρίτης (29/3, 20:00) τον επαναληπτικό με την Αίγυπτο για τα μπαράζ του Μουντιάλ και αναμένεται στη χώρα μας αργά το βράδυ της επόμενης ημέρας (30/3).

Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Κουντέ, που παίζει στην Αλγερία με το Καμερούν.

Με λίγα λόγια, ο Μαρτίνς αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους στην προπόνηση της Πέμπτης, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς με την ΑΕΚ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024