Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν Τόμιτς: Η μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ

Μίλαν Τόμιτς: Η μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20:00) το Περιστέρι σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση, καθώς ο Μίλαν Τόμιτς επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (20:00) το Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League σε ένα παιχνίδι ξεχωριστής σημασίας, καθώς επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Μίλαν Τόμιτς ως αντίπαλος αυτήν τη φορά.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα κάνει λοιπόν ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο προπονητής του Περιστερίου επιστρέφει δεύτερη φορά ως αντίπαλος στο γήπεδο όπου γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, καθώς είχε φιλοξενηθεί και σε ένα φιλικό ματς την εποχή που ήταν προπονητής του Ερυθρού Αστέρα.

Βέβαια, ο Τόμιτς φόρεσε τη φανέλα των Ερυθρολεύκων επί 14 ολόκληρα χρόνια, από το 1991 έως το 2005, ενώ αργότερα, από το 2008 μέχρι το καλοκαίρι του 2018, βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας στη θέση του βοηθού προπονητή μαζί με όσους προπονητές πέρασαν από την τεχνική ηγεσία των Ερυθρολεύκων εκείνη τη χρονική περίοδο.

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Βιλερμπάν με 94-80 και κλείδωσε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Το Περιστέρι, που μετρά τέσσερις νίκες στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας βεβαίως ότι ο στόχος της συμμετοχής του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος θα κριθεί περισσότερο σε άλλα παιχνίδια του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024