
Σχολικός εκφοβισμός: Ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης
Ανοικτό κάλεσμα από τον Δήμο Παπάγου - Χολαργού στον κόσμο να δώσει το παρών σε μια ενημερωτική ημερίδα με θέμα τον «Σχολικό Εκφοβισμό», που θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης».
Ο Σχολικός Εκφοβισμός είναι το θέμα που πραγματεύεται η ενημερωτική ημερίδα που διεξάγεται από τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού την Τετάρτη 30 Μαρτίου. Ειδικοί από τον επιστημονικό και εκπαιδευτικό χώρο θα κληθούν – παρουσία κόσμου – να προσεγγίσουν το θέμα «Σχολικός Εκφοβισμός» και να ανταλλάξουν απόψεις με τους συμμετέχοντες.
Ο Σχολικός Εκφοβισμός ή αλλιώς Bullying, μας αφορά όλους και αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα της ημερίδας. Και έτσι είναι άλλωστε. Οι επιπτώσεις σε ένα παιδί που έχει υποστεί εκφοβισμό τον ακολουθούν σε όλη του τη ζωή. Δεν έχει σημασία αν είναι δικό μας ή άλλου το παιδί. Άλλωστε σε μια κοινωνία όπως η Ελληνική, κάθε τι που ταλαιπωρεί κάποιο παιδί δεν αργεί να μεταλαμπαδευτεί και στα υπόλοιπα παιδιά της χώρας.
«Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Το Bullying μας αφορά όλους. Ενημερώσου, δράσε, προστάτευσε», την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός).
Ομιλητές:
- Στέφανος Αλεβίζος, ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού
- Λάμπρος Γιώργας, Διευθυντής 1ου Λυκείου Παπάγου
- Νανά Παπαδογεωργάκη, Σύμβουλος Σχολικής Διαμεσολάβησης, Δικηγόρος Αθηνών
- Έρη Γκόγκογλου, καθηγήτρια σχολικής διαμεσολάβησης
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.»
- The Mandela Catalogue: Μετά τα UFO, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στρέφεται στον κόσμο του analog horror
- Αυξήθηκαν στην ΕΕ οι κρατήσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης – Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
- ΠΑΣΟΚ: Υποβαθμίζουν την υπόθεση για να καλύψουν τον Ντόκο – Μονόδρομος η αποπομπή του
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ματίγια Νίκολιτς: «Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα»
- Σφοδρή επίθεση ΚΚΕ στην κυβέρνηση: Η συνομιλία Ντόκου αποκαλύπτει το πραγματικό κενό ασφαλείας της χώρας
- Θρίλερ με νεκρό άνδρα κοντά στον Σταθμό Λαρίσης – Έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείο



