Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota GR Corolla: Σε αντίστροφη μέτρηση

Toyota GR Corolla: Σε αντίστροφη μέτρηση

Μετά από πολλές αινιγματικές ανακοινώσεις, η Toyota επιβεβαίωσε την άφιξη μας ισχυρότερης εκδοχής της Corolla με την υπογραφή της Gazoo Racing

H ιαπωνική φίρμα επιβεβαίωσε την προσθήκη μιας νέας, υψηλών επιδόσεων έκδοσης στην γκάμα της Corolla η οποία θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία από της ΗΠΑ.

Για την ακρίβεια, η επίμαχη έκδοση θα παρουσιαστεί στις ΗΠΑ την 1η Απριλίου. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η Toyota δεν έχει ανακοινώσει την έλευσή της στην Ευρώπη καθώς προς το παρόν δεν προτίθεται να διαθέσει την GR Corolla στις αγορές όπου ήδη διαθέτει το GR Yaris.

 Όπως και να έχει, η GR Corolla, όπως αποτυπώνουν τα πρώτα teasers που συνοδεύουν την ανακοίνωση για την πρεμιέρα της, θα είναι ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς από μια έκδοση που φέρει την υπογραφή της Gazoo Racing.

Εκτός από τις οπές απαγωγής θερμότητας στους θόλους, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και το λογότυπο GR-Four το οποίο προδίδει την παρουσία ενός συστήματος τετρακίνησης αντίστοιχου του GR Yaris, η GR Corolla αναμένεται να επωφεληθεί από τον ίδιο κινητήρα που εφοδιάζει το ιαπωνικό hot supermini.

O λόγος για τον τρικύλινδρο κινητήρα του 1,6 λίτρου ο οποίος δεν αποκλείεται στην περίπτωση της GR Corolla αναμένεται να αυξήσει την ισχύ του και πέραν των 272 ίππων.

Επίσης όπως ισχύει και για το GR Yaris, η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς με την συνδρομή του παραπάνω συστήματος τετρακίνησης αλλά και ηλεκτρονικά ελεγχόμενων διαφορικών τόσο στον μπροστινό όσο και στον πίσω άξονα.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024