Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Smart#1 EV: Αποκάλυψη εκ των έσω

Smart#1 EV: Αποκάλυψη εκ των έσω

Το νέο crossover μοντέλο της smart βρίσκεται στην τελική ευθεία και δίνει για πρώτη φορά μια εμπεριστατωμένη εικόνα από το εσωτερικό του το οποίο θα ακολουθήσει τα σχεδιαστικά και τεχνολογικά πρότυπα του εσωτερικού του

Φωτογραφίες: Automedia

Το νέο ηλεκτρικό crossover που σηματοδοτεί την νέα εποχή της smart βρίσκεται στην τελική ευθεία και ο φωτογραφικός φακός το εντόπισε να διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα εξέλιξης, «εισχωρώντας» για πρώτη φορά στο εσωτερικό του.

Αν και ορισμένα τμήματα εξακολουθούν να καλύπτονται από καμουφλάζ, η συνολική εικόνα του εσωτερικού χώρου δείχνει να μένει απολύτως πιστή στο πρωτότυπο μοντέλο, Concept#1 που ανέλαβε να το συστήσει πριν περίπου δύο χρόνια.

Το ταμπλό υπακούει σε ένα σχεδιαστικό μοτίβο «Υ» ενώ ξεχωρίζει η αδρή κεντρική κονσόλα που χωρίζει την θέση οδηγού και συνοδηγού, οι εξαιρετικά λεπτοί, γεωμετρικοί αεραγωγοί και μια ευμεγέθης οθόνη η οποία αναμένεται να έχει διαγώνιο 12,8 ιντσών όπως ακριβώς και στο πρωτότυπο.

Διακρίνεται επίσης ο μάλλον μικρός ψηφιακός πίνακας οργάνων, το ηχοσύστημα Beats και το τριάκτινο τιμόνι.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες εξωτερικές εικόνες του, αναμενόμενα δεν διαφέρουν από τα πρόσφατα teasers που έχει δώσει στη δημοσιότητα η smart. Σε κάθε περίπτωση, διακρίνεται ένα πιο προσγειωμένα σχεδιασμένο καπό και μια ανασχεδιασμένη κατώτερη γρίλια.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την έκδοση παραγωγής η οποία όμως θα έχει ως αφετηρία μια νέα ηλεκτρική πλατφόρμα  η οποία θα μπορεί να υποστηρίξει διαφορετικής ενεργειακής απόδοσης και μεγέθους μπαταρίες καθώς και διαφορετικές διαμορφώσεις σε ό,τι αφορά των αριθμό και την διάταξη των ηλεκτρικών μοτέρ.

Το smart#1 αναμένεται να υιοθετήσει μπαταρία 70 kWh προσφέροντας αυτονομία περίπου 320 χλμ. η οποία θα τροφοδοτεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ τοποθετημένο στον πίσω άξονα σε διαφορετικές εκδόσεις ισχύος που θα φτάνουν έως τους 200 ίππους.

Η επίσημη πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 7 Απριλίου.

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024