Στο κύμα ακρίβειας και συνεχών ανατιμήσεων αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου υπογραμμίζοντας ότι γίνεται ότι είναι εφικτό για τη στήριξη των πιο ευάλωτων.
Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου ανέφερε πως την ώρα που η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της για στήριξη των πιο ευάλωτων, την ώρα που η κοινωνία δοκιμάζεται κάποιοι – όπως είπε – πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να πλουτίσουν.
«Με διάταξη ρυθμίζεται ότι το 90% των υπερκερδών από την Ενέργεια θα επιστραφεί στον ελληνικό λαό» είπε ο κ. Οικονόμου, προσθέτοντας ότι θα υπάρξει έκτακτη φορολόγηση και θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη των ευάλωτων.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.