Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Πολωνία απέλασε 45 ρώσους για κατασκοπεία – Με αντίποινα απειλεί η Ρωσία
Την είδηση της απέλασης έκανε γνωστή ο πολωνός υπουργός Εσωτερικών με ανάρτησή του στο twitter
Η Πολωνία απελαύνει «45 ρώσους κατασκόπους που υποδύονταν τους διπλωμάτες», ανακοίνωσε ο πολωνός υπουργός Εσωτερικών Μάριους Καμίνσκι.
«Κατά τρόπο συγκροτημένο και αποφασιστικό, θα διαλύσουμε το δίκτυο των ειδικών υπηρεσιών της Ρωσίας στην χώρα μας», έγραψε ο πολωνός υπουργός στο Twitter.
Polska wydala 45 rosyjskich szpiegów udających dyplomatów. Z pełną konsekwencją i determinacją rozbijamy agenturę rosyjskich służb specjalnych w naszym kraju.
— Mariusz Kamiński (@Kaminski_M_) March 23, 2022
Νωρίτερα το πρωί το υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας είχε ανακοινώσει την πρόθεση της κυβέρνησης να απελάσει 45 ρώσους διπλωμάτες, ορισμένοι από τους οποίους φέρονταν να εργάζονταν για τις μυστικές υπηρεσίες υπό την κάλυψη διπλωματικών εργασιών. Για το θέμα, σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία είχε κληθεί στο υπουργείο Εξωτερικών ο ρώσος πρέσβης.
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4»
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

















![Πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε η αντιπρόεδρος της Ζάμπιας – Ποια η κατάστασή της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/zambia2-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442