
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρή μία ηλικιωμένη την ημέρα των γενεθλίων της μετά από φωτιά
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παρέμειναν στη μονοκατοικία, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς
Τη ζωή της έχασε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Ηράκλειο, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της το πρωί της Τρίτης.
Αναλυτικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στη συμβολή των οδών Σκουντή και Μονής Παλιανής. Οι γείτονες αντιλήφθηκαν τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι και ενημέρωσαν την Πυροσβεστική.
Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν στο σημείο εννέα πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι εντόπισαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της. Ασθενοφόρο με πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της γυναίκας.
Χωρίς τις αισθήσεις της #εντοπίστηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε μονοκατοικία, στη συμβολή των οδών Σκουντή και Μονής Παλαιανής, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με 2 οχήματα. pic.twitter.com/aqRJYcQlt0— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 22, 2022
Την ημέρα των γενεθλίων της
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, κατά τραγική ειρωνεία, η ηλικιωμένη είχε σήμερα τα γενέθλιά της.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παρέμειναν στη μονοκατοικία, προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα, πάντως, με το τοπικό μέσο, η φωτιά ξέσπασε από σόμπα που είχε ανάψει η άτυχη ηλικιωμένη.
- Ουγγαρία: Από γραφείο κοντά στο Κοινοβούλιο θα κυβερνήσει ο Μαγιάρ, μακριά από το «Παλάτι» του Όρμπαν
- Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο για φιλοξενία δύο μικρά παιδιά μετά τον ξυλοδαρμό της μητέρας τους από τον πατέρα τους
- Βανδαλισμούς στο δημόσιο χώρο καταγγέλλει ο δήμος Καστοριάς
- Τα… μαθηματικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Euroleague – Όλα τα σενάρια και οι πιθανοί συνδυασμοί για εξάδα και play in (pics)
- H περίπτωση του υπερφυσικού μπεμπέ – Τα μωρά των Νεάντερταλ ήταν γιγάντια
- Αλέξις ντε Τοκβίλ: Ένας φιλελεύθερος νέου τύπου



