Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζει την προπαγάνδα και τους μύθους για την ακρίβεια

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζει την προπαγάνδα και τους μύθους για την ακρίβεια

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την προπαγάνδα και αρέσκεται να δημιουργεί μύθους, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ένας από τους μύθος της Κουμουνδούρου είναι ότι η κυβέρνηση ανέχεται την αισχροκέρδεια

Η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους, και ιδίως για τους οικονομικά αδύναμους, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση «είδε το πρόβλημα και ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο ξεδιπλώνει ένα σχέδιο που παρόλο που δεν εξαφανίζει το πρόβλημα, το απαλύνει».

Σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός ανέλαβε πρωτοβουλίες και αγωνίζεται για δομικές λύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. «Πέτυχε ρητή αναφορά στα συμπεράσματα του προηγουμένου συμβουλίου και προφανώς θα επανέλθει στο επόμενο συμβούλιο» είπε ο κ. Οικονόμου.

Η κρίση αφορά όλα τα νοικοκυριά, κυρίως τα ευάλωτα, και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει μόνη της, γι αυτό απαιτείται μια ευρωπαίκή απάντηση. Είναι αυταπόδεικτες οι κερδοσοπικές τάσεις και γι’ αυτό χρειάζονται παρεμβάσεις ώστε να επανάλεθουν σε φυσιολογικά επίπεδα οι τιμές στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο, είπε ο κ. Οικονόμου.

«Η ώρα για την πολιτική παρέμβαση είναι τώρα» είπε και συμπλήρωσε ότι και σε εθνικό επίπεδο έχουν ληφθεί μέτρα που ξεπερνούν τα 3,7 δισ. ευρώ ευρώ για την ανακούφιση των πολιτών.

Σκληρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την προπαγάνδα και αρέσκεται να δημιουργεί μύθους, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ένας από τους μύθος της Κουμουνδούρου είναι ότι η κυβέρνηση ανέχεται την αισχροκέρδεια.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Οικονόμου είπε ότι ο κ. Τσίπρας «θέλει να φέρει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού για να δημιουργήσει ξανά συνθήκες 2015. Υποτάσσει το εθνικό συμφέρον στο κομματικό του όφελος. Όμως, οι πολίτες έχουν γνώση και βιώματα από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

«Αλλάξαμε σελίδα και δεν μας αξίζει να αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω» σημείωσε.

Μαριούπολη

Επανέλαβε ότι όταν τελειώσει ο πόλεμος, η ελληνική κυβέρνηση θα αναλάβει να ανακατασκευάσει το μαιευτήριο της Μαριούπολης ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης στην προσπάθεια ανοικοδόμησης που πρέπει να κάνει η Ουκρανία.

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό να παρέμβουμε για τους αμάχους στην Μαριούπολη, είμαστε σε επαφή με όλες τις πλευρές» πρόσθεσε.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού

Για πιστοποιητικό εμβολιασμού, τόνισε πως θα περιμένουμε εισηγήσεις ειδικών και θα τοποθετηθούμε.

Βασίλης Δημάκης

Για τον Βασίλη Δημάκη: «προκάλεσε εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε. Είπε ότι αν δεν εντοπιστεί για να επιβληθούν οι κυρώσεις που προβλέπονται, αυτό θα είναι ένας βαρύτατος παραδειγματισμός για τους βασανιστές του. Επικίνδυνοι ακροβατισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για το κράτος δικαίου».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024