Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: «Αδιανόητο περιστατικό τρομοκράτησης 14χρονης μαθήτριας από ΝΑΤΟϊκούς στα Χανιά»

ΚΚΕ: «Αδιανόητο περιστατικό τρομοκράτησης 14χρονης μαθήτριας από ΝΑΤΟϊκούς στα Χανιά»

Mέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου Τρούμαν, εισέβαλαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Χανιά όπου διέμενε 14χρονη μαθήτρια

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, προχώρησε σήμερα σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα και Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκο, «σχετικά με το αδιανόητο περιστατικό τρομοκράτησης 14χρονης από ΝΑΤΟϊκούς στα Χανιά, αλλά και την αντιμετώπισή τους από τις αρχές».

«Συγκεκριμένα, όπως έχει καταγγελθεί, το βράδυ της Κυριακής, μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου Τρούμαν, εισέβαλαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στα Χανιά όπου διέμενε 14χρονη μαθήτρια, με τους ΝΑΤΟϊκούς να ισχυρίζονται ότι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μπέρδεψαν τα δωμάτια και το ξενοδοχείο.

Διαβάστε επίσης ΕΕ: Εγκρίθηκε η σύσταση ομάδας ταχείας επέμβασης έως και 5.000 στρατιωτών – «Στρατηγική Πυξίδα» με το βλέμμα σε Ρωσία και Τουρκία

Διαβάστε επίσης Economist: Η Δύση φταίει για τον πόλεμο στην Ουκρανία – Άρθρο κόλαφος Αμερικανού επιστήμονα

Τα μέλη του πληρώματος συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, κρατήθηκαν όλη τη νύχτα και αφέθηκαν ελεύθερα το επόμενο πρωί. Για το γεγονός πραγματοποιήθηκε μάλιστα, παράσταση διαμαρτυρίας στην εισαγγελία στα Χανιά από την Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, εργατικά σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους της πόλης και τους γονείς της μαθήτριας» αναφέρει το ΚΚΕ.

Ο Θανάσης Παφίλης, εξέφρασε στους υπουργούς «την έντονη διαμαρτυρία του ΚΚΕ, τόσο για το συγκεκριμένο απαράδεκτο περιστατικό, που προστίθεται σε σειρά επεισοδίων τραμπούκικης συμπεριφοράς ΝΑΤΟϊκών στην περιοχή, όσο και για τη στάση των αρχών και την ευνοϊκή αντιμετώπιση των δραστών».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024