Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Φουρέιρα: Σέξι... κι όποιος αντέξει με δημιουργία Celia Kritharioti - Εικόνες και βίντεο

Ελένη Φουρέιρα: Σέξι… κι όποιος αντέξει με δημιουργία Celia Kritharioti – Εικόνες και βίντεο

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έβαλε φωτιά στη σκηνή του ΟΑΚΑ, παρά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή

Μία εκρηκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελένη Φουρέιρα στη συναυλία του Maluma, που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ την περασμένη Παρασκευή.

Η «εκρηκτική» performer έκανε το opening act στη συναυλία του διεθνούς σταρ Maluma και στο κατάμεστο στάδιο το βράδυ της Παρασκευής 18/3, ξεσηκώνοντας το κοινό με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν… ακραία χαμηλές, η pop τραγουδίστρια έβαλε «Fuego» τόσο με τη σκηνική της παρουσία, όσο και με τη δημιουργία που επέλεξε να φορέσει.

Το διάφανο και γεμάτο κρυστάλλους outfit φέρει την υπογραφή της επιτυχημένης Celia Kritharioti -κάτι που ένα έμπειρο μάτι κατάλαβε αμέσως, αφού οι δημιουργίες της είναι μοναδικές.

Δείτε και μόνοι σας

Το αποκαλυπτικό look ολοκληρώθηκε άψογα με ψηλοτάκουνα Christian Louboutin. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τη λήξη της συναυλίας, έγιναν και οι σχετικές αναρτήσεις στο Instagram απ΄όπου και η Ελένη Φουρέιρα απέσπασε εκατοντάδες likes και θετικά σχόλια.

Η τραγουδίστρια παρουσίασε μοναδικά χορευτικά, τραγουδώντας μερικές από τις επιτυχίες της όπως τα «Αεράκι», «Δοκίμασέ Με», «El Ritmo Psicodelico», «Fuego», «Στο Θεό Με Πάει», «Caramela» και «Τι Κοιτάς», καθώς και ξένα hits, όπως τα «What Is Love» και «Like A Prayer».

Αξίζει να αναφερθεί πως στην εν λόγω συναυλία δεν έλειψαν και τα ευτράπελα καθώς Ελληνίδες φανς του Maluma εκτόξευσαν… εσώρουχά τους στη σκηνή του ΟΑΚΑ.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024