Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Φραντζέσκος: «Δε θα πήγαινα ποτέ σε reality»

Θοδωρής Φραντζέσκος: «Δε θα πήγαινα ποτέ σε reality»

Ο Θοδωρής Φραντζέσκος είχε την υποστήριξη των γονιών του για να σπουδάσει υποκριτική

Τον Θοδωρή Φραντζέσκο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ο οποίος μίλησε για τον ανταγωνισμό στον χώρο της δουλειάς του, τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει,το φλερτ που δέχεται στα social media και τα reality

«Προσπαθώ να είμαι αυτόνομος οικονομικά είχα δυσκολίες, όταν ήμουν φοιτητής ήταν δύσκολη η κατάσταση», είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, ενώ πρόσθεσε ότι «Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα οικονομικά για τους ηθοποιούς».

«Οι γονείς μου ήταν θετικοί που από την διοίκηση επιχειρήσεων πήγα στην υποκριτική», σημείωσε ο ίδιος αναφορικά με την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποιο reality show, ο Θοδωρής Φραντζέσκος ξεκαθάρισε ότι «Δε μου αρέσει και δε με εκφράζει ένα reality, δε θα πήγαινα ποτέ, δε θα μου άρεσε».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου απο το “Super Κατερίνα”

Μιλώντας για την παιδική του ηλικία εξήγησε ότι «Οι γονείς μου είχαν χωρίσει, αλλά όταν υπάρχει αγάπη και συνεννόηση όλα είναι καλά».

«Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια, όμως είμαστε σε δύσκολη εποχή και προτεραιότητα έχει η εργασία και η καριέρα», πρόσθεσε σχετικά και με τις δικές του σκέψεις για οικογένεια.

Αναφερόμενος στο αν έχει βιώσει ανταγωνισμό στο χώρο της δουλειάς του, ο Θοδωρής Φραντζέσκος σημείωσε ότι «Έχω βιώσει ανταγωνισμό, είναι δύσκολα τα πράγματα και είσαι ευάλωτος, υπάρχει άγχος, ανασφάλεια».

Σε ό,τι αφορά στο πώς τον προσεγγίζουν οι θαυμάστριές του στα social media, o ίδιος είπε ότι «Υπάρχουν και μηνύματα φλερτ στα social, αλλά κάποιες εκφράζονται και υπερβολικά, λένε “σε παντρεύει η μάνα σου;”».

O Θοδωρής Φραντζέσκος εμφανίζεται για δεύτερη σεζόν στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» στην ΕΡΤ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024