X-Factor: Οι συμβουλές της Σοφίας Βόσσου στον μαθητή της
Την καθηγήτρια φωνητικής θέλησε να πάρει βιντεοκλήση ο διαγωνιζόμενος Παύλος Ασπρογέρακας, με τη Σοφία Βόσσου να τον εμψυχώνει για τη συνέχεια.
Η επιτυχημένη τραγουδίστρια και καθηγήτρια και… δεύτερη μητέρα του Παύλου, όπως ο ίδιος την αποκαλεί, του επανέλαβε πόσο τον πιστεύει και του έδωσε δύναμη για να τα καταφέρει απέναντι στους κριτές.
Εκείνος, μπήκε στο πλατό, έκατσε απέναντι στους τέσσερις κριτές και τους εντυπωσίασε, με αποτέλεσμα να του δώσουν τέσσερα «ναι» και να περάσει στην επόμενη φάση των auditions.
- «Στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι ο Μαρέσκα αν φύγει ο Γκουαρντιόλα» (pic)
- Λαθρεμπόριο: Με GPS, κάμερες και X-Ray η παρακολούθηση φορτηγών
- «ASTORIA»: Μια ιστορία για τον έρωτα, τη δύναμη και την επιβίωση στο θέατρο Παλλάς
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Φοιτητικές εκλογές: Άνοιξαν οι κάλπες στα πανεπιστήμια όλης της χώρας
- Το κόμμα Τσίπρα φέρνει αναβρασμό στο ΣΥΡΙΖΑ: Το μέτωπο Πολάκη και Παππά πιέζει Φάμελλο για το μεγάλο «ξεκαθάρισμα»
- Άσκηση: Γιατί αργείς να δεις αποτελέσματα;
- ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία σήμερα και συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος στις 10:30 – Τι ισχύει για τα σχολεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442