Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα «κονταροχτυπηθούν» για τρίτη φορά φέτος, καθώς η κληρωτίδα είχε κέφια και η κλήρωση του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας έφερε τους δύο «αιώνιους» αντιμέτωπους στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης.
Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι, η Ελευθερία Μοσχάτου θα κοντραριστεί με τα Χανιά, ενώ υπενθυμίζεται ότι η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην Κρήτη στις 8-10 Απριλίου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.