Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη η παρουσιάστρια - Η απάντησή της στις δηλώσεις Κούγια

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη η παρουσιάστρια – Η απάντησή της στις δηλώσεις Κούγια

«Δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα. Να έρθει εδώ να τα συζητήσουμε όλα», είπε εκνευρισμένη στην εκπομπή της.

Πυρ και μανία εμφανίστηκε κατά την έναρξη της «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια θέλησε το πρωί της Παρασκευής (18/3) να απαντήσει στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος νωρίτερα κατήγγειλε ότι υπήρξε διαστρέβλωση των λεγομένων του σε συνέντευξη που έδωσε στη συγκεκριμένη εκπομπή.

«Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Για μένα είναι αδιανόητο να με περιμένει μια κυρία χθες έξω από τις φυλακές που είχα ένα δικαστήριο, να της κάνω την τιμή και να της δίνω μια συνέντευξη και να διαστρεβλώνει την συνέντευξη μου. Να την κόβει και να της δίνει άλλο νόημα. Αυτό έγινε στην εκπομπή της κυρίας Καινούργιου. Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά είναι μια φέρελπις δημοσιογράφος, παρουσιάστρια αλλά σε μια τόσο σπουδαία δίκη θα πρέπει να υπάρχει μια αντικειμενικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με τον δικό της τρόπο on air

«Η συνέντευξη που μας έδωσε ο Αλέξης Κούγιας ήταν 17 λεπτά. Δεν ήταν δηλώσεις, ήταν συνέντευξη και πραγματικά τον ευχαριστούμε για αυτό. Σε αυτά τα 17 λεπτά μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, για τη δίκη Λιγνάδη, για την Ελένη Τοπαλούδη, κάποιες υποθέσεις της ζωής του. Ο κ. Κούγιας γνωρίζει καλύτερα από όλους εμάς ότι μια 17λεπτη συνέντευξη δεν μπορεί να παίξει σε μια εκπομπή. Πρέπει να μονταριστεί. Κόψαμε ένα απόσπασμα 3.5 λεπτών που αφορούσε στον Αλί», είπε και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα από αυτά, απλά παίξαμε ένα απόσπασμα. Με χαρά αν θέλει ο κύριος Κούγιας να έρθει εδώ να τα συζητήσουμε όλα. Δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τίποτα και ειδικά σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Ακόμη και ο μεγαλύτερος εγκληματίας έχει το δικαίωμα υπεράσπισης».

Δείτε όσα δήλωσε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024