Κλοπ: Σε 10 χρόνια κανείς δε θα πει ότι πρέπει να είσαι περήφανος που τερμάτισες δεύτερος
Παρά την τρομερή φόρμα της Λίβερπουλ, που την έχει φέρει στο -1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Γιούργκεν Κλοπ παραμένει εξαιρετικά ψύχραιμος
Όπως πάντα έτσι και τώρα ο Γιούργκεν Κλοπ μετράει κάθε του κουβέντα. Κάθε του λέξη. Γι’ αυτό είναι ένας εκ των κορυφαίων. Διότι ποτέ τα μυαλά του δεν παίρνουν… αέρα.
Η Λίβερπουλ βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας φοβερής ανατροπής στην Premier League, που όμοιά της κανείς μας δεν ξέρει από πότε έχει να δει. Από το -13 η Λίβερπουλ έχει φθάσει στο -1. Και πλέον διεκδικεί τον τίτλο επί ίσοις όροις.
Και πάλι όμως, ο Γιούργκεν Κλοπ συγκρατεί τον ενθουσιασμό του. Και υπενθυμίζει, κυρίως στους παίκτες του, ότι η Λίβερπουλ είναι δεύτερη ακόμη.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Κλοπ:
«Είμαστε ένα βαθμό πίσω, αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Πρέπει να κερδίζουμε τους αγώνες. Στη συνέχεια αντιμετωπίζουμε τη Σίτι και μετά όλους τους άλλους. Ας ελπίσουμε ότι όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν σε φόρμα μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις (το Μάρτιο).
Σε 10 χρόνια πιστεύεις ότι κάποιος θα πει ότι πρέπει να είσαι περήφανος που τερμάτισες δεύτερος; Μάλλον όχι.
Το μόνο που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι το πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είναι τόσο δύσκολο – νομίζω ότι φθάσαμε τα 13 παιχνίδια από τότε που παίξαμε με την Άρσεναλ στο Carabao Cup τον Ιανουάριο. Γι’ αυτούς είναι επτά – αυτά είναι άλλα έξι παιχνίδια για εμάς. Δεν παραπονιόμαστε γι’ αυτό, το θέλαμε έτσι. Θα δούμε πώς θα πάει».
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
- Γαλλία – Αγγλία: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του μικρού τελικού
- Στην Αθήνα ο Φαν Ντρόνγκελεν για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό
- Μπάρμπεκιου για την Αργεντινή πριν τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ (pic,vid)
- ΕΠΟ: Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης δίνει δικαιώματα
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442