Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόπειρα δολιοφθοράς κατά την εξεταστική διαδικασία για τη χορήγηση αδειών οδήγησης

Απόπειρα δολιοφθοράς κατά την εξεταστική διαδικασία για τη χορήγηση αδειών οδήγησης

Για απόπειρα αλλοίωσης της διαδικασίας εξέτασης διπλωμάτων οδήγησης κάνει λόγο η Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αττικής γεγονός που προκάλεσε την επέμβαση του αρμοδίου τμήματος Ασφάλειας όπου κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και κάμερες μεταξύ άλλων.

Το πρωί της Τετάρτης (16/3) στην Περιφερειακή Ενότητα του Βορείου Τομέα Αθηνών κατά τη διάρκεια εξέτασης υποψηφίων οδηγών εντοπίστηκαν δυο υποψήφιοι να φέρουν εξοπλισμό, που πιθανότατα λειτουργούσε για την παροχή βοήθειας στους εξεταζομένους.

Αμέσως κλήθηκε το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής και μετά από σχετική έρευνα κατασχέθηκαν ένα ακουστικό τύπου ψείρα, ένα πουκάμισο που είχε ενσωματωμένο αυτοσχέδιο ηλεκτρονικό μηχανισμό και προσαρμοσμένη κάμερα στο ένα κουμπί του, καθώς και μια ηλεκτρονική συσκευή με ενσωματωμένη κάρτα SIM.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, από την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ενώ η υπόθεση θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα.

Η Αντιπεριφέρειαρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη πρόσθεσε:

«Η οδική ασφάλεια αποτελεί για τη Διοίκησή μας βασική προτεραιότητα. Με γεγονότα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών είμαστε αμείλικτοι, πολύ περισσότερα με συμβάντα ύψιστης σημασίας τα οποία σχετίζονται με την οδική ασφάλεια. Είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε κάθε τέτοιου είδους περιστατικό που θα υπονομεύσει την προσπάθειά μας και το έργο μας που στόχο έχει την αποτελεσματική μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Αττικής».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024