Ο Καϊρί Ίρβινγκ… οργίασε στο Ορλάντο. προσφέροντας μια μυθική παράσταση. Ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς ήταν ασταμάτητος, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 60 πόντους.
Μετά το τέλος του ματς και την τρομακτική του εμφάνιση, ο 29χρονος παίκτης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο Καϊρί δήλωσε πως ένιωθε καλά στον αγώνα με τους Μάτζικ, ενώ στάθηκε και στον Κέβιν Ντουράντ.
«Ένιωθα καλά. Είναι ένα δείγμα του τι κάνουμε σαν ομάδα. Δίνουμε ώθηση ο ένας στον άλλον και κάνουμε τα σωστά πράγματα. Όταν σκοράρεις 60 πόντους στη ροή ενός αγώνα και δέχεσαι την αγάπη από τους συμπαίκτες σου στον πάγκο που σου λένε να πας για το ρεκόρ, τότε αυτό το κάνει ξεχωριστό.
Με τον Ντουράντ είμαστε στην ίδια ομάδα και συναγωνιζόμαστε σαν αδέλφια. Δεν το λες ανταγωνισμό. Μιλάμε γι αυτό αλλά παίρνουμε το κάθε παιχνίδι στα σοβαρά. Αποδεικνύουμε σε κάθε ομάδα που παίζουμε πως μπορούμε να είμαστε κάθε φορά καλύτεροι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Μερικές φορές νιώθω από την αρχή ότι θα πάει καλά, κάποιες άλλες όχι. Δεν είχα πολλές φορές κόσμο της αντίπαλης ομάδας να μου δίνει standing ovation, έγινε αρκετές φορές. Αυτό είναι το μπάσκετ».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.