Ένα τζετ, το οποίο φέρεται να ανήκει στον ρώσο ολιγάρχη και ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προσγειώθηκε στη Μόσχα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο στοιχεία από υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων.
Το τζετ απογειώθηκε από το Ισραήλ και πραγματοποίησε σύντομη στάση στην Τουρκία, όπως έδειξαν δεδομένα από τον ιστότοπο αεροπορικής παρακολούθησης FlightRadar24.
Ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει επίσης ισραηλινή και πορτογαλική υπηκοότητα, εθεάθη στο αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ Αβίβ τη Δευτέρα, αναφέρει το Reuters.
Roman Abramovich in a VIP airport lounge before his private jet took off for Istanbul from Tel Aviv.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.