Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντι Κάνιο: «Προτιμώ τον Ρονάλντο από τον Μέσι, γιατί έχει ψυχή»

Ντι Κάνιο: «Προτιμώ τον Ρονάλντο από τον Μέσι, γιατί έχει ψυχή»

Ο Πάολο Ντι Κάνιο σχολίασε τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Μέσι στο παιχνίδι της Παρί με την Μπορντό και ανέφερε πως προτιμά τον Ρονάλντο γιατί έχει ψυχή, από τον Αργεντινό.

Ο Λιονελ Μέσι στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπορντό για το γαλλικό πρωτάθλημα έγινε δέκτης αποδοκιμασιών για την κακή εμφάνιση του, αλλά και τον αποκλεισμό των Παριζιάνων από την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League.

O Ιταλός παλαίμαχος επιθετικός Πάολο Ντι Κάνιο κλήθηκε να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Αργεντίνου σούπερ σταρ της Παρί, ενώ επιπλέον ανέφερε πως προτιμά τον Κριστιάνο Ρονάλντο για έχει ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάολο Ντι Κάνιο: 

«Ο Μέσι έφυγε από το γήπεδο ξύνοντας το κεφάλι του, δεν έχει συναισθήματα. Προτιμώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θέλετε να κάτσω στον πάγκο κόντρα στη Σίτι; Επιστρέφω στην Πορτογαλία, μετά γυρίζω και σημειώνω χατ-τρικ. Προτιμώ τον άνθρωπο που έχει ψυχή από τον εξωγήινο χωρίς συναισθήματα».

«Ο Μέσι έδειξε τα όρια της προσωπικότητάς του. Φυσικά, μπορεί να τον γιουχάρουν. Τον περίμεναν χιλιάδες θαυμαστές. Ονειρεύονταν, αλλά η συμπεριφορά του δεν ήταν η σωστή. Ο Νεϊμάρ ήταν ακόμα χειρότερος. Δεν κάνει αξιόλογα πράγματα και τον περασμένο μήνα είπε ότι ήθελε να πάει στο MLS για να κάνει τρεις μήνες διακοπές. Θέλω να πω ότι πρέπει να σέβεστε».

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024