Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες πάνω από 150 αυτοκίνητα με πολίτες διέφυγαν από τη Μαριούπολη που βρίσκεται κάτω από πολιορκία.
Η πόλη – λιμάνι στη Μαύρη Θάλασσα έχει δεχθεί πολλούς βομβαρδισμούς, ενώ για μέρες δεν υπάρχει ρεύμα και νερό.
Πολλές ήταν οι προσπάθειες όλες τις προηγούμενες ώρες και μέρες να εκκενωθεί η πόλη, αλλά η πολιορκία των ρωσικών στρατευμάτων δεν επέτρεπε κάτι τέτοιο.
Τι ανακοίνωσε το δημοτικό συμβούλιο
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το δημοτικό συμβούλιο της Μαριούπολης, τα αυτοκίνητα των πολιτών που αναφέραμε παραπάνω κατευθύνονται προς την πόλη Μπερντιάνσκ που έχουν καταλάβει οι Ρώσοι.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έφυγαν στη μία το μεσημέρι. Δεν έχει γίνει ακόμα ξεκάθαρο αν έχουν φτάσει στον προορισμό τους.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.