Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ντουράντ: «Είναι γελοίο να μπαίνουν ανεμβολίαστοι στο γήπεδο και ο Κάιρι να μην παίζει»

Ντουράντ: «Είναι γελοίο να μπαίνουν ανεμβολίαστοι στο γήπεδο και ο Κάιρι να μην παίζει»

Ο Κέβιν Ντουράντ άφησε αιχμές για την απόφαση να επιτρέπεται η είσοδος ανεμβολίαστων στο γήπεδο των Νετς, αλλά να μην μπορεί να αγωνιστεί ο Κάιρι Ίρβινγκ

Ο Κέβιν Ντουράντ μετά την απίστευτη εμφάνισή του κόντρα στους Νικς με 53 πόντους και τη νίκη των Νετς με 110-107 μίλησε για τον Κάιρι Ίρβινγκ και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη και στα εντός έδρας ματς της ομάδας του Μπρούκλιν.

Ο αμερικανός σούπερ σταρ θεωρεί ακατανόητη την απόφαση να επιτρέπεται η είσοδος ανεμβολίαστων στο γήπεδο των Νετς, αλλά να μην επιτρέπεται στον Κάιρι Ίρβινγκ να παίζει.

«Είναι γελοίο! Δεν καταλαβαίνω την απόφαση. Στο γήπεδο μπαίνουν πλέον άνθρωποι που δεν είναι εμβολιασμένοι, σωστά; Κι εμείς έχουμε έναν παίκτη που μπορεί να μπει στο γήπεδο πλέον, αλλά όχι να αγωνιστεί. Δεν το καταλαβαίνω! Δε βγάζει νόημα! Είμαστε όλοι μπερδεμένοι» τόνισε ο KD.

Παράλληλα, άφησε αιχμές για το δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, καλώντας τον εμμέσως πλην σαφώς να άρει τους περιορισμούς.

«Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια λογική, αλλά τώρα απλώς φαίνεται ηλίθιο. Σαν κάποιος να προσπαθεί να κάνει επίδειξη της ισχύος του. Μάλλον ο δήμαρχος προσπαθεί να τραβήξει λίγο την προσοχή. Καλά θα κάνει όμως να βρει τη λύση σύντομα» πρόσθεσε.

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024