Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Lexus LC Hokkaido: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά…

Lexus LC Hokkaido: Σαν ηφαίστειο που ξυπνά…

H ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει μια ειδική, περιορισμένη έκδοση του sportscar της με… ηφαιστειακή έμπνευση και ευρωπαϊκό προορισμό

Το κορυφαίο sportscar της Lexus αποκτά μια νέα, εξαιρετικά περιορισμένη έκδοση η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 80 αντίτυπα και θα διατεθεί στην Ευρώπη σε coupe όσο και σε ανοιχτή έκδοση.

Έμπνευση για την έκδοση αποτελεί το ηφαιστειακό νησί του Hokkaido εξ ου και αυτή θα είναι διαθέσιμη στα χρώματα που είναι συνυφασμένα με τις αποχρώσεις ηφαιστείου δηλαδή του κόκκινου, του χρυσού, του ανθρακί και του λευκού ενώ την εξωτερική εικόνα συμπληρώνουν ειδικού σχεδιασμού ζάντες 21 ιντσών και διακριτικά σε μαύρο χρώμα στην γρίλια. Στην περίπτωση της ανοιχτής έκδοσης, οι δυνητικοί ιδιοκτήτες της μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κόκκινου ή μαύρου χρώματος υφασμάτινη οροφή.

Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο με μια ασύμμετρη διχρωμία μαύρου κόκκινου, με την κόκκινη απόχρωση να δείχνει να περιστοιχίζει τον οδηγό καλύπτοντας το κάτω μέρος της κολώνας του τιμονιού, το τούνελ μετάδοσης και τη χειρολαβή της πόρτας.

Ανεξαρτήτως αισθητικής, η νέα έκδοση επωφελείται από βελτιώσεις στην ανάρτηση, στο λογισμικό και στο παλμαρέ ασφαλείας που εισήγαγε η ανανέωση του LC η οποία παρουσιάστηκε λίγο πριν την εκπνοή του 2021.

Αμετάβλητες παραμένουν οι επιλογές κινητήρων που συνοψίζονται σε υβριδικό V6 σύνολο με κινητήρα 3,5 λίτρων με απόδοση 354 ίππων και τον V8 των 4.969 κ.εκ. με απόδοση 477 ίππους.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024