Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Light: Απαντά στον Snik για τα «κλεμμένα χρήματα» από τον Mad Clip

Light: Απαντά στον Snik για τα «κλεμμένα χρήματα» από τον Mad Clip

«Θα μπορούσα να πω στον κόσμο για όλα τα ξεφτιλίκια σου», δηλώνει ο Light. «Το παίζει ηθοποιός στο Instagram», λέει ο Snik. Στη διαμάχη τους πήρε θέση ο ξάδερφος του αδικοχαμένου τράπερ.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των Light – Snik, με φόντο τον Mad Clip που έχει φύγει από τη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Snik σε live του στα social media κατηγόρησε τον Light πως έκλεψε χρήματα από τον εκλιπόντα ενώ δε δίνει τα δικαιώματα των τραγουδιών του στην οικογένειά του.

Το βράδυ της Παρασκευής (11/3) ο Light απάντησε μέσω Instagram. Τον χαρακτήρισε ψεύτη, ζηλιάρη και ξοφλημένο και ζήτησε από όσους ξέρουν να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια.

Είπε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να ξεκατινιαστώ και να πω στον κόσμο για όλα τα ξεφτιλίκια σου. Θα μπορούσα να βγω και να σε κάνω ρόμπα – αλλά αυτό το κάνεις από μόνος σου πολύ καλά. Θα μπορούσα να απαντήσω σε κάθε ψέμα που βγήκε από το στόμα σου ένα – ένα… αλλά δε θα το κάνω. Δε θα κάτσω να κυλιστώ άλλο στη λάσπη με τα γουρούνια..

Ούτε θα σου κάνω τη χάρη να με εκνευρίσεις. Είσαι κανονικό junkie πλέον και αυτό κάνει μπαμ. Θα πω μόνο ντροπή σου που έφερες νεκρό άνθρωπο και την οικογένειά του μέσα σε ένα rap beef που είναι μεταξύ των δυο μας. Είσαι μεγάλος ψεύτης, ζηλιάρης και ξοφλημένος. Και ο φίλος σου που ήταν δίπλα σου όσο μιλούσες, κανονικά έπρεπε να σε φτύσει μέσα στο στόμα γι’ αυτά που λες. Αφού λοιπόν έπρεπε να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις ψέματα πάνω στο όνομα και τη μνήμη του Peter, ας μιλήσουν όσοι ξέρουν. Και για τα ποσοστά και για τα δικαιώματα που πάνε και για το τι άποψη είχε για σένα. Σιχαμένο πρεζάκι είσαι για λύπηση».

Λίγη ώρα μετά, o ξάδερφος του Mad Clip, Con Tha Don πήρε θέση

Σε story του ξεκαθάρισε πως ο Light λέει αλήθεια και πως «δεν έφαγε ποτέ τα λεφτά του ξαδέρφου μου».

Ο Snik είπε να δώσει συνέχεια

Έχοντας δει τα παραπάνω «ξαναχτύπησε» και τόνισε ότι ο Light «το παίζει ηθοποιός» και άφησε τα «καρφιά» του κάνοντας λόγο για συμφέροντα.

«Σχετικά με τα χθεσινά μου λεγόμενα σας διαβεβαιώνω ότι κάθε λέξη που είπα είναι αλήθεια. Σίγουρα δεν ξύπνησα ένα πρωί να τα βγάλω από το μυαλό μου. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει κάποια πράγματα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και πώς κινείται, ενώ το παίζει ηθοποιός στο Instagram. Ένα από τα πράγματα, είναι και αυτό με τον Peter, από σεβασμό προς εκείνον και την οικογένειά του ας μη δώσουμε παραπάνω έκταση στο θέμα. Προφανώς υπάρχουν άλλα συμφέροντα και σίγουρα δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να τα επικοινωνήσω. Παρόλα αυτά εύχομαι να λυθούν σύντομα», έγραψε σε story.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024