Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σοκ με Σαλάχ στη Λίβερπουλ – Το «όχι» δημιούργησε εφιάλτες…

Σοκ με Σαλάχ στη Λίβερπουλ – Το «όχι» δημιούργησε εφιάλτες…

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε άρνηση του Μοχάμεντ Σαλάχ σε πρόταση της Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο και θρίλερ για την παραμονή του.

«Βόμβα» στη Λίβερπουλ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι διαπραγματεύσεις του Αιγύπτιου σταρ με τους «reds»  για νέο συμβόλαιο έχουν ναυαγήσει καθώς ο 29χρονος άσος δεν συμφωνεί με την πρόταση που του έχει γίνει.

«Ο Σαλάχ και ο ατζέντης του δεν έχουν καμία πρόθεση να αποδεχθούν την τωρινή προσφορά της Λίβερπουλ για νέο συμβόλαιο. Οι συζητήσεις έχουν διαλύσει από τον Δεκέμβριο. Η προτεραιότητα του Σαλάχ είναι να μείνει, αλλά όχι με αυτούς του όρους. Ας δούμε την επόμενη κίνηση της Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρομάνο.


Στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (11/3) ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπράιτον, ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο θέμα και τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο από πλευράς ομάδας ωστόσο επισήμανε πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια απάντηση από πλευράς παίκτη. Το συμβόλαιο του Σαλάχ ολοκληρώνεται το 2023 και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί, ο Αιγύπτιος αξιώνει περίπου 400.000 λίρες την εβδομάδα για να ανανεώσει, χρήματα που δύσκολα όμως θα δώσει η Λίβερπουλ.

Όσα ανέφερε ο Κλοπ:

«Δεν θεωρώ ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο, δεν υπάρχει ούτε θετική, ούτε αρνητική απάντηση αυτή τη στιγμή. Ο Σαλάχ θέλει να βλέπει συνεχώς πως ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες. Δεν έχει να κάνει με τις κινήσεις του κλαμπ πλέον, αφού δεν μπορεί να γίνει καλύτερο στην πρόταση. Είναι απλά στο χέρι του Μο και η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του. Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει υπάρξει κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή. Είναι ακριβώς εκεί που πρέπει η υπόθεση».

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024