Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ασύλληπτο ξύλο σε διαιτητή στην Αργεντινή

Ασύλληπτο ξύλο σε διαιτητή στην Αργεντινή

Άγρια επίθεση δέχτηκε ένας διαιτητής σε αγώνα ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αργεντινής από παίκτες ομάδας, επειδή έχασαν το ματς στα πέναλτι

Λίγες μέρες μετά τα αιματηρά επεισόδια στο Μεξικό, ανάμεσα στους οπαδούς της Κερέταρο και της Άτλας, ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε ερασιτεχνικό τουρνουά στην Αργεντινή.

Στη διαδικασία των πέναλτι ηττήθηκε η Κόρδοβα Λα Πουέρτα από τη Σπορτίβο Τιρολέσα, στο πλαίσιο ενός τουρνουά ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η κατάσταση ξέφυγε τελείως, με τους παίκτες των γηπεδούχων να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αργεντινού Εντουάρντο Παστορίνο.

Έτσι, ο διαιτητής της αναμέτρησης δέχτηκε επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας, που τον πήραν στο κυνήγι και άρχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να διακομιστεί στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Λίγκας του Κολόν, Γκουστάβο Γκαρσία, καθώς πήγε να ηρεμήσει τα πνεύματα, αλλά και αυτός δέχτηκε επίθεση από τους ποδοσφαιριστές της Λα Πουέρτα.

Sports in

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο νέος «τεχνικός διευθυντής» της Αλ Νασρ (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο απόλυτος σταρ στη Σαουδική Αραβία και να σκοράρει ακατάπαυστα με την Αλ Νασρ, όμως 1,5 χρόνο μετά φαίνεται να έχει αναλάβει και νέο κομβικό ρόλο στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024