Το πάθημα φαίνεται πως έγινε μάθημα για το France Football.
Μετά τις πολλές συζητήσεις και την γκρίνια που προέκυψε τον περασμένο Γενάρη με την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Λιονέλ Μέσι αντί του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, το γαλλικό περιοδικό αποφάσισε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές για τα κριτήρια του βραβείου.
Από εδώ και στο εξής το βραβείο δε θα απονέμεται με βάση τα επιτεύγματα ενός ποδοσφαιριστή σε ένα ημερολογιακό έτος (που ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου και τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου), αλλά σε μια αγωνιστική περίοδο.
Εκτός από αυτό, πλέον οι ατομικές επιδόσεις ενός ποδοσφαιριστή θα είναι το βασικό «όπλο» για την κατάκτηση του βραβείου, με τα συλλογικά τρόπαια να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.
Παράλληλα, στην επιτροπή που θα επιλέγει τους υποψηφίους της τελικής λίστας για το βραβείο θα μπει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ενώ οι ψηφοφόροι θα… πέσουν στους 100, από τους 170 που ήταν μέχρι και σήμερα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…