Άστον Κούτσερ – Μίλα Κούνις: Έχουν συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατ. δολάρια για την Ουκρανία και συνεχίζουν
Το ζευγάρι προσπαθεί να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τους πρόσφυγες που ζουν τον εφιάλτη του πολέμου.
Για 16η μέρα η Ρωσία σφυροκοπά την Ουκρανία. Το Κιέβο, το Χάρκοβο, η Μαριούπολη και άλλες μεγάλες πόλεις πολιορκούνται από τα στρατεύματα του Βλαντιμίρ Πούτιν, με τους κατοίκους να ζουν εφιαλτικές στιγμές.
Οι σταρ του Χόλυγουντ από την πρώτη στιγμή στέκονται στο πλευρό τον Ουκρανών και προσπαθούν να τους βοηθήσουν με κάθε τρόπο.
Το παράδειγμα δείχνουν ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις, η οποία μάλιστα κατάγεται από εκεί.
Το ζευγάρι από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ξεκινήσει καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων για να υποστηρίξει όσους βρίσκονται σε εμπόλεμες περιοχές.
Η αρχή έγινε με μια δική τους δωρεά 3 εκατομμυρίων δολαρίων και στόχους τους είναι να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια.
Μέχρι στιγμής έχουν φτάσει ήδη στα 20 εκατομμύρια δολάρια και συνεχίζουν
«Ο στόχος μας είναι 30 εκατομμύρια δολάρια και θα φτάσουμε εκεί. Αλλά θέλουμε να πούμε ευχαριστώ στους 56.000 από εσάς που μπορέσατε να δωρίσετε και μας υποστηρίξετε. Είτε ήταν τα $5, $10, $1000, ό,τι κι αν ήταν, σημαίνει τόσα πολλά για εμάς», δήλωσε σε βίντεο ο Άστον Κούτσερ.
«Υπήρξαν πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά σε καθεστώς πρόσφυγα αυτή τη στιγμή. Ό,τι μπορούμε να κάνουμε βοηθάει και σας εκτιμούμε», τόνισε ο ίδιος.
Σημειώνεται ότι οι πόροι που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Airbnb.org, το οποίο βοηθά ανθρώπους σε κρίση να βρουν στέγη, και στο Flexport.org, το οποίο συνεισφέρει στην παροχή παγκόσμιας βοήθειας.
- Κονγκό: Πάνω 225 οι νεκροί εργάτες που εξόρυσσαν «ματωμένο» κολτάνιο για smartphones
- Ισπανία: Ο απολογισμός των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας γίνεται βαρύτερος, φθάνει τους 46 νεκρούς
- Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Χιλής Καστ στο Σαλβαδόρ για να «μελετήσει» το μοντέλο των φυλακών
- Η Ντέλσι Ροντρίγκες ανακοίνωσε γενική αμνηστία για τους πολιτικούς κρατουμένους στη Βενεζουέλα
- Ο οδηγός ταξί που μετέφερε την 16χρονη Λόρα στο αεροδρόμιο ανέφερε πως μίλησε με κάποιον
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα



