Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας: Κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς, πρόβλημα και με την πώληση της Τσέλσι

«Βόμβα» από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας: Κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς, πρόβλημα και με την πώληση της Τσέλσι

Η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε τις κυρώσεις κατά των Ρώσων επιχειρηματιών, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να βρίσκεται μέσα στη λίστα! Στον «πάγο» και η πώληση της Τσέλσι!

«Βόμβα» που αλλάζει τα δεδομένα από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας και τον Μπόρις Τζόνσον! Με επίσημη ενημέρωση, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως προχωράει σε κυρώσεις κατά επτά μεγάλων Ρώσων επιχειρηματιών, λόγω των όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία εδώ και δύο εβδομάδες.

Όπως γνωστοποιήθηκε, μέσα στους επτά Ρώσους βρίσκεται και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση επηρεάζει άμεσα και την Τσέλσι, καθώς η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε να «παγώσει» ότι συνδέεται με τον Αμπράμοβιτς, που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή η ομάδα του Λονδίνου βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο!

Σύμφωνα με την ίδια την ανακοίνωση, η Τσέλσι έχει μια ειδική άδεια για να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά στην Premier League, ενώ έχει και τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιεί μονάχα τα δικά της χρήματα, τα οποία έχει κερδίσει μόνη της, από τις διοργανώσεις και τους χορηγούς.

Εδώ είναι ωστόσο που το θέμα «καίει» περισσότερο. Διότι ο Αμπράμοβιτς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προχωρήσει στην πώληση του συλλόγου και δεν έχει τη δυνατότητα να βάλει τίποτα στην τσέπη του!

Μια εξέλιξη που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και βάζει σε μπελάδες, τόσο τον Ρώσο μεγιστάνα, όσο και την Τσέλσι η οποία μάλιστα δεν μπορεί ούτε εισιτήρια να πουλήσει, καθώς μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση εντελώς!

Παράλληλα ο σύλλογος δεν θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε μεταγραφές, αλλά ούτε καν σε ανανεώσεις συμβολαίων, που σημαίνει πως οι Αθπιλικουέτα, Κρίστενσνεν και Ρούντιγκερ θα αποχωρήσουν εφόσον δεν αλλάξει κάτι, καθώς τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται στο τέλος της φετινής σεζόν!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024