
Πόλεμος στην Ουκρανία: Άμεση κατάπαυση του πυρός ζήτησαν από τον Πούτιν οι Μακρόν και Σολτς
Ο Γάλλος πρόεδος και ο Γερμανός καγκελάριος είχαν νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο
Την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ζήτησαν από τον Βλαντίμιρ Πούτιν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα.
Γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος επιβεβαίωσε την τηλεφωνική επικοινωνία και ανέφερε ότι οι ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας κάλεσαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να συμφωνήσει σε άμεση κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία.
Ενώ σε ανακοίνωση του Κρεμλίνου αναφέρεται ότι νέα τηλεφωνική επικοινωνία είχαν πριν από λίγη ώρα ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.
Διαβάστε επίσης Πόλεμος στην Ουκρανία: Ακαρπη η συνάντηση Λαβρόφ – Κουλέμπα
Η τηλεφωνικές αυτές επικοινωνίες φέρεται να έγιναν αμέσως μετά την άκαρπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ουκρανίας Κουλέμπα και της Ρωσίας Λαβρόφ στην Αττάλλεια της Τουρκίας.
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Δεύτερος κύκλος πληρωμών τον Αύγουστο
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drone σε πολυκατοικία – Αναφορές για πιθανά θύματα
- Συνταγή: Μακαρόνια με κοκκινιστά κεφτεδάκια
- Η SpaceX έχασε 1,2 τρισ. κεφαλαιοποίηση σε ένα μήνα – Γερό «ξεπούλημα» στις μετοχές Τεχνητής Νοημοσύνης
- Ηπατίτιδα: Πλήρης έλεγχος ή και θεραπεία σε μια ασθένεια που δεν κάνει διακρίσεις
- Πώς τα δάση της Γαλλίας και της Ισπανίας μετατράπηκαν σε «προσάναμμα» – Οι άνεμοι και η «τέλεια καταιγίδα»




