Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουκρανία: Σφοδροί ρωσικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην Αχτύρκα - «Υποφέρουν οι κάτοικοι»

Ουκρανία: Σφοδροί ρωσικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην Αχτύρκα – «Υποφέρουν οι κάτοικοι»

Σφοδροί ρωσικοί βομβαρδισμοί βρίσκονται σε εξέλιξη στην ουκρανική πόλη Αχτύρκα, της περιφέρειας Σούμι, λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ουκρανίας και Ρωσίας στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Σφοδροί βομβαρδισμοί σημειώνονται αυτήν τη στιγμή στην πόλη Αχτύρκα της περιφέρειας Σούμι, στην Ουκρανία, όπως μεταδίδουν και με βίντεο ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

«Δυο επιδρομές»

«Υποφέρει η Αχτύρκα, στην περιοχή Σούμι, από βομβαρδισμούς των εισβολέων – Δύο αεροπορικές επιδρομές σε υπεραγορά και μονάδα παραγωγής ενέργειας» γράφουν στην ανάρτησή τους στο Telegram τα Νέα της Ουκρανίας (новости Украины).

Καταστροφές

Δεν είναι η πρώτη φορά που βομβαρδίζεται η πόλη Αχτύρκα και πριν λίγο το πρακτορείο ειδήσεων της ανατολικής Ευρώπης Nexta ανάρτησε φωτογραφίες με καταστροφές από ρωσικούς βομβαρδισμούς τις προηγούμενες ημέρες.

Συνάντηση Κουλέμπα – Λαβρόφ

Σε λίγες ώρες ξημερώνει η 15η μέρα του πολέμου στην Ουκρανία και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Αττάλεια της Τουρκίας όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ουκρανίας και Ρωσίας, Ντμίτρο Κουλέμπα και Σεργέκι Λαβρόφ, παρότι είναι συγκρατημένη η αισιοδοξία για τα αποτελέσματά της.

Ο Κουλέμπα δήλωσε ότι η ουκρανική πλευρά εργάζεται σκληρά για να υπάρχουν τα καλύτερα αποτελέσματα από τη συνάντηση, στην οποία θα παραβρεθεί και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα γίνει ο τέταρτος γύρος των συνομιλιών ανάμεσα σε Κίεβο και Μόσχα, αν και υπάρχουν αναφορές από ουκρανικά ΜΜΕ ότι αυτή θα γίνει στις 10 ή 11 Μαρτίου.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024