Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα: «Ο Μέσι είναι σαν τον Τζόρνταν, του χρωστάω ένα καλό μπουκάλι κρασί»

Γκουαρντιόλα: «Ο Μέσι είναι σαν τον Τζόρνταν, του χρωστάω ένα καλό μπουκάλι κρασί»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπογράμμισε πόσο σημαντικός ήταν ο Λιονέλ Μέσι για τις επιτυχίες της Μπαρτσελόνα όταν ο ίδιος ήταν προπονητής των Μπλαουγκράνα

Στο διάστημα της συνύπαρξής τους στην Μπαρτσελόνα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα από τη θέση του προπονητή και ο Λιονέλ Μέσι από το χορτάρι κατέκτησαν τα πάντα.

Ο καταλανός τεχνικός υπογράμμισε το πόσο επιδραστικός ήταν ο αργεντινός άσος στο παιχνίδι των Μπλαουγκράνα, αλλά και στην καριέρα του ίδιου. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Ole, ο Γκουαρντιόλα τόνισε πως ο Μέσι είναι σαν τον Μάικλ Τζόρνταν, ενώ ξεκαθάρισε ότι του χρωστάει ένα καλό μπουκάλι κρασί:

«Χωρίς τον Λίο Μέσι θα ήταν απίθανο το να κερδίσουμε τίτλους. Ο Μέσι είναι σαν τον Τζόρνταν! Ήξερα πως όταν κάτι δεν πάει καλά, θα εμφανιζόταν ο Μέσι. Του χρωστάω ένα καλό μπουκάλι κρασί για να τον ευχαριστήσω για τα συμβόλαιο που μου χάριζε με τις εμφανίσεις του».

Στη συνέχεια, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Τι είναι ο Μέσι για εμένα; Ο Μέσι με δίδαξε πολλά πράγματα, με έκανε πιο… ανταγωνιστικό και σήμαινε τα πάντα για μένα. Και ο ίδιος ξέρει πως, όσο ήταν στην Μπαρτσελόνα, είχε δίπλα του παίκτες τεράστιας αξίας που τον βοήθησαν και το εκτιμά. Γνωρίζει πώς έχει φθάσει μέχρι εδώ και ποιοι τον έχουν βοηθήσει».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024