
EuroLeague: Στο Βερολίνο για… άλμα τετράδας ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άλμπα στο Βερολίνο και ψάχνει διπλό που θα τον εδραιώσει για τα καλά στην τετράδα, αλλά θα του δώσει ώθηση ακόμη και για τη δεύτερη θέση
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) στο Βερολίνο την Άλμπα για την 29η αγωνιστική της EuroLeague και ψάχνει μια νίκη που θα τον καταστήσει απόλυτο φαβορί στη «μάχη» για το πλεονέκτημα έδρας.
Οι Ερυθρόλευκοι, με έξι αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, αν περάσουν από τη Γερμανία θα έχουν τη δυνατότητα να «κυνηγήσουν» ακόμη και τη δεύτερη θέση.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ως στόχο την πέμπτη συνεχόμενη νίκη, που θα την πάει σε ρεκόρ 16-7 με το νέο σύστημα βαθμολόγησης λόγω της ενδεχόμενης αποβολής των ρωσικών ομάδων. Από την άλλη, η Άλμπα θα ψάξει μια μεγάλη εντός έδρας νίκη, καθώς με ρεκόρ 8-12 έχει κάποιες ελπίδες να παλέψει για την 8η θέση.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, όπως και η Άλμπα Βερολίνου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει τονίσει πόσο σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι.
Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).
- Το Ισραήλ δηλώνει έτοιμο για «αμυντικά και επιθετικά» μέτρα, αν γίνει στόχος του Ιράν
- Χανιά: Πώς έγινε το τροχαίο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – Νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο η οδηγός του ΙΧ
- Φαινόμενο Ζεντάγια: Ξέφυγε από την κατάρα της Ντίσνεϊ, έγινε ατρόμητο Gen Z icon αξίας 40 εκατομμυρίων
- Κυψέλη: Μυστήριο με την σορό γυναίκας που εντοπίστηκε σε βαλίτσα – Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροψία-νεκροτομή
- Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας «έκραξε» τη FIFA για τις τιμές των εισιτηρίων στον τελικό του Μουντιάλ
- Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στο Περού – Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί, άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων

