Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
EuroLeague: Στο Βερολίνο για… άλμα τετράδας ο Ολυμπιακός

EuroLeague: Στο Βερολίνο για… άλμα τετράδας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άλμπα στο Βερολίνο και ψάχνει διπλό που θα τον εδραιώσει για τα καλά στην τετράδα, αλλά θα του δώσει ώθηση ακόμη και για τη δεύτερη θέση

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) στο Βερολίνο την Άλμπα για την 29η αγωνιστική της EuroLeague και ψάχνει μια νίκη που θα τον καταστήσει απόλυτο φαβορί στη «μάχη» για το πλεονέκτημα έδρας.

Οι Ερυθρόλευκοι, με έξι αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, αν περάσουν από τη Γερμανία θα έχουν τη δυνατότητα να «κυνηγήσουν» ακόμη και τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ως στόχο την πέμπτη συνεχόμενη νίκη, που θα την πάει σε ρεκόρ 16-7 με το νέο σύστημα βαθμολόγησης λόγω της ενδεχόμενης αποβολής των ρωσικών ομάδων. Από την άλλη, η Άλμπα θα ψάξει μια μεγάλη εντός έδρας νίκη, καθώς με ρεκόρ 8-12 έχει κάποιες ελπίδες να παλέψει για την 8η θέση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, όπως και η Άλμπα Βερολίνου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει τονίσει πόσο σημαντικό είναι το αποψινό παιχνίδι.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μεγάλη Βρετανία).

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024