Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Η «ένταση» και η «συζήτηση» στο υπουργικό συμβούλιο

Η «ένταση» και η «συζήτηση» στο υπουργικό συμβούλιο

Ο Γιάννης Οικονόμου υποβάθμισε το συμβάν και τόνισε ότι η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία «θα κατατεθεί στην ώρα της στη Βουλή»

Οι διαφωνίες στο υπουργικό συμβούλιο για διάταξη σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την αυξημένη προστασία των προστατευόμενων μαρτύρων, φαίνεται ότι θα καθυστερήσει την κατάθεσή του στη βουλή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου υποβάθμισε το συμβάν, ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λέγοντας ότι «δεν υπήρξε καμία ένταση», αντίθετα, όπως είπε, στο υπουργικό συμβούλιο καταθέτουν όλοι τις απόψεις του και γίνεται συζήτηση, ενώ σημείωσε ότι η σχετική ευρωπαϊκή οδηγία «θα κατατεθεί στην ώρα της στη Βουλή» .

Σημείωσε μάλιστα ότι «η κυβέρνηση θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για να μην ξαναζήσουμε προσπάθειες εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης ώστε να εξοντωθούν πολιτικοί αντίπαλοι. Το ζήσαμε με αφορμή την απόπειρα ενοχοποίησης κορυφαίων προσωπικοτήτων της χώρας», τόνισε, παραπέμποντας χωρίς να την κατονομάσει στην υπόθεση του σκανδάλου της Novartis.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στη διάταξη αυτή του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα -η οποία προς ώρας δεν εισέρχεται για νομοθέτηση στη Βουλή- αντέδρασαν οι υπουργοί Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Θάνος Πλεύρης.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024