Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου: Ο πλανήτης ανησυχεί για τον πόλεμο και ο Τσίπρας «εκτός τόπου και χρόνου» βλέπει εκλογές

Οικονόμου: Ο πλανήτης ανησυχεί για τον πόλεμο και ο Τσίπρας «εκτός τόπου και χρόνου» βλέπει εκλογές

Η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη γεωπολιτική κρίση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, την ώρα που οι πολίτες αναζητούν σταθερότητα

«Την ώρα που ο όλος ο πλανήτης ανησυχεί για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ώρα που η Ευρώπη είναι αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη γεωπολιτική κρίση από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, την ώρα που οι πολίτες αναζητούν σταθερότητα, ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι ο Πρωθυπουργός θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές που μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να είναι και διπλές. Είναι, κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου. Η Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη ώρα, χρειάζεται αρραγή ενότητα, σταθερότητα και αποφασιστικότητα» σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου αναφορικά με τα όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο Αλέξης Τσίπρας εκτίμησε ότι το ενδεχόμενο εκλογών είναι εξαιρετικά πιθανό και ζήτησε την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος.
«Ο κ. Μητσοτάκης αφού έφερε τρομακτική ακρίβεια πολύ πριν τον πόλεμο, τώρα δεν αποκλείεται να δραπετεύσει με εκλογές» ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ο Αλ. Τσίπρας, εκτίμησε ότι η χώρα με ευθύνη Μητσοτάκη έχει μείνει απολύτως ανοχύρωτη μπροστά στην επικείμενη κλιμάκωση της ενεργειακής κρίσης, γεγονός που μπορεί να επιφέρει, όπως είπε, σοβαρότατες συνέπειες στη κοινωνική συνοχή αλλά και στη λειτουργία της οικονομίας. Τέλος εκτίμησε ότι με αυτά τα δεδομένα το ενδεχόμενο εκλογών είναι εξαιρετικά πιθανό και ζήτησε την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024