Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: «Ποιος ζήτησε να κρυφτούν μώλωπες από το πρόσωπο ενός εκ των παιδιών»

Πάτρα: «Ποιος ζήτησε να κρυφτούν μώλωπες από το πρόσωπο ενός εκ των παιδιών»

Ο κ. Κατερινόπουλος έχει εκφράσει την εκτίμηση πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες

Για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίας εβδομάδες με την ΕΛ.ΑΣ να επιχειρεί να λύσει το δύσκολο γρίφο, μίλησε εκ νέου ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σημειώνεται πως ο κ. Κατερινόπουλος, σε προηγούμενη συνέντευξή του, είχε εκφράσει την εκτίμηση πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Δεν μπορώ να πειστώ ότι οφείλεται σε κάποια αίτια ιατρικά γιατί υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, τα οποία έβαλα και συνεχίζω να βάζω και στα οποία πρέπει να δώσουν απαντήσεις και η αστυνομία και οι επιστήμονες. Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Δεν υπάρχει μια σαφέστατη μέχρι αυτή τη στιγμή ιατροδικαστική εξέταση που να λέει ότι ο θάνατος οφείλεται σε συγκεκριμένο παθολογικό γεγονός. Εδώ έχουμε τρία παιδιά, τα οποία ισχυρίζονται κάποιοι ότι πιθανόν να υπάρχουν γονιδιακά προβλήματα και ο θάνατος να οφείλεται εκεί. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, η λογική λέει -όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις- ότι το πρώτο που θα ταξίδευε στους ουρανούς είναι το πρώτο παιδί κατά σειρά γεννήσεως, αλλά εδώ είναι το τελευταίο παιδί» είχε επισημάνει χαρακτηριστικά.

«Σύντομα θα έχουμε δράστη ή δράστες»

Επανερχόμενος σήμερα, ο κ. Κατερινόπουλος επέμεινε πως πρόκειται για έγκλημα. «Εδώ δεν δικάζουμε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ανθρώπινο χέρι αφαίρεσε τις ζωές των παιδιών» είπε στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», και πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρος πως το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής θα έχει σύντομα αποτελέσματα και θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης δράστης ή δράστες για τον θάνατο των μικρών παιδιών».

Ο ρόλος του γραφείου τελετών

Για πρώτη φορά, επίσης, αποκάλυψε πως κάποιος πήγε στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία ενός εκ των τριών κοριτσιών -δεν θέλησε να αναφέρει για ποιο παιδάκι μιλάει- και ρώτησε αν καλύφθηκαν οι μώλωπες που είχε στο πρόσωπό του.

«Δεν πρόκειται για το παιδί που είχε εκδορές (σ.σ. η Μαλένα)» υποστήριξε.

«Τα επιστημονικά στοιχεία δεν μπορώ να τα αμφισβητήσω, όμως τα αστυνομικά είναι ανοικτά. Κάνω μια έκκληση στους συναδέλφους μου να πάνε να βρουν το γραφείο τελετών στην Πάτρα και να ρωτήσουν ποιος έφτιαξε εκείνο το παιδί. Οι πληροφορίες μου, με επιφύλαξη πάντα, λένε ότι ένα από τα παιδιά που πέθαναν είχε κάποια σημάδια κάποιους μώλωπες. Ποιος πήγε μετά και ρωτούσε τα φτιάξατε τα σημάδια; Φωτογραφήθηκε το παιδί; Ποιος;» διερωτήθηκε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024