Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Όταν ο Απόστολος Λύτρας ρώτησε τη μητέρα τι θα συμβεί αν κατηγορηθεί για έγκλημα

Πάτρα: Όταν ο Απόστολος Λύτρας ρώτησε τη μητέρα τι θα συμβεί αν κατηγορηθεί για έγκλημα

Ο σύζυγος της μητέρας που είδε τα παιδιά της να πεθαίνουν το ένα μετά το άλλο, έχει άλλο δικηγόρο

Το παρασκήνιο της απόφασης της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια, να αλλάξει δικηγόρο, αναμένεται να προκαλέσει νέα ερωτήματα.

Ο γνωστός Αθηναίος ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, πήγε στην Πάτρα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και συναντήθηκε με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, κατόπιν μεσολάβησης γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής, προκειμένου ν’ αναλάβει την υπεράσπιση (μόνο…) της Ρούλας. Όπερ και εγένετο.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες των τριών θανάτων και όλες οι εκδοχές γύρω από τις εξελίξεις που αναμένονται στην πολύκροτη υπόθεση.

Όταν ο Απόστολος Λύτρας ρώτησε τη μητέρα τι θα συμβεί αν κατηγορηθεί για έγκλημα

Το αξιοσημείωτο είναι ότι θίχτηκε από τον κ. Λύτρα ακόμη και η εκδοχή να κατηγορηθεί η μητέρα. Η τελευταία, βέβαια, αντέδρασε, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώα και ότι δεν είναι δυνατόν να πέσουν σε τέτοια πλάνη οι διωκτικές αρχές. Από την πλευρά του, ωστόσο, ο κ. Λύτρας ανέφερε, ότι όφειλε ν’ αναφερθεί και σε μια τέτοια «υπόθεση εργασίας» – αν ισχύσει – και επεκτείνοντας την σκέψη του, είπε ότι «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί και επικοινωνιακά η εικόνα της».

Στη συνάντηση ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, έδειχνε να είναι «μακριά» από την συζήτηση και την υπεράσπισή του έχει ο Πατρινός δικηγόρος, Δημήτρης Καράμπελας, σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr.

Γιατί παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της μητέρας ο πρώην δικηγόρος της

Στο μεταξύ, ο μέχρι χθες, Πατρινός συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Γιάννης Κόττας, αποκάλυψε ότι η επιλογή Λύτρα οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ουσιαστικά είχε παραιτηθεί από την υπόθεση την περασμένη εβδομάδα, διότι ήταν κάθετη η διαφωνία του με την έκθεση της μητέρας στη δημοσιότητα, η οποία προκάλεσε – κατ’ αυτόν – αχρείαστες συγχύσεις και υποτιθέμενες αιτιάσεις, που δεν συνάδουν με τα πραγματικά περιστατικά και στοιχεία των τριών θανάτων.

«Η δική μου νομική υποστήριξη έγινε με την πεποίθηση, ότι η Ρούλα δεν έχει προκαλέσει κακό στα κορίτσια της…», είπε  στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο κ. Κόττας.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024