Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLC: Στην τελική ευθεία

Mercedes-Benz GLC: Στην τελική ευθεία

Η νέα γενιά του δημοφιλούς premium SUV βρίσκεται προ των πυλών αφήνοντας να διαφανούν πολλά από τα χαρακτηριστικά του

H νέα γενιά της GLC εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα εξέλιξης καθώς όπως μαρτυρά το ελαφρύ και ασύνηθες, σε ό,τι αφορά τα μοτίβα, καμουφλάζ αλλά και ο προγραμματισμός της γερμανικής φίρμας το SUV θα αποκαλυφθεί πριν την εκπνοή του έτους.

 Μιλώντας για καμουφλάζ, η επιλογή της Mercedes-Benz να αξιοποιήσει αυτό το ιδιάζον κάλυμμα με τα λογότυπά της αφήνει περισσότερα σε κοινή θέα από όσα ακόμα θα ευελπιστούσε κανείς. Έτσι μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει την στενότερη και ελαφρώς «βαθύτερα» τοποθετημένη γρίλια, το περίγραμμα των εισαγωγών αέρα και αυτό των φωτιστικών σωμάτων που δείχνουν ακόμα πιο στενά.

Κοιτάζοντας το αυτοκίνητο σε προφίλ, αυτό που μπορεί να συμπεράνει κανείς είναι ότι η κάτω γραμμή των παραθύρων ακολουθεί διαφορετική χάραξη σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του μοντέλου, δίνοντας του μια πιο «ξεκάθαρη» σιλουέτα.

Αντιστοίχως, στο πίσω τμήμα διακρίνεται το περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων αν και δεδομένα ό,τι διαγράφεται κάτω από το λεπτό καμουφλάζ είναι «ετοιμοπόλεμο» για να περάσει στην παραγωγή.

Συνολικά, η νέα GLC αναμένεται να αποκτήσει κάποια επιπλέον εκατοστά κατά μήκος και πλάτος αν και ο σχεδιασμός της δεν πρόκειται να αλλάξει ριζικά σε σχέση με το μοντέλο που γνωρίζουμε σήμερα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, αναμένεται να προέλθουν από την νέα C-Class κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει ένα μείγμα από τετρακύλινδρους καθώς και ήπιες υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις. Φυσικά σε δεύτερο χρόνο θα υπάρξουν και οι «απαραίτητες» AMG εκδόσεις οι οποίες δεν αναμένεται να μείνουν «άμοιρες» ηλεκτροκίνησης.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024