Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαρύ πένθος για τον Τάκη Ζαχαράτο - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Βαρύ πένθος για τον Τάκη Ζαχαράτο – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Ο πατέρας του ταλαντούχου showman πέθανε σε ηλικία 89 ετών σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του.

Συντετριμμένος είναι ο Τάκης Ζαχαράτος για τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκές του κοροναϊού.

Ο πατέρας του ταλαντούχου showman πέθανε σε ηλικία 89 ετών σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Ζαχαράτος νόσησε στο ίδρυμα της «Αγία Σκέπης» όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο Δημήτρης Ζαχαράτος υπήρξε πρωταθλητής στίβου με την Παναχαϊκή και ακολούθως ιδρυτικό μέλος της Ολυμπιάδας, στο τμήμα στίβου.

Με την αγαπημένη του σύζυγο Χαρίκλεια (Χαρούλα), που «έφυγε» πριν μερικά χρόνια, απέκτησαν δύο γιους, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Σωτήρη Ζαχαράτο και την Ιωάννα. Ενώ ο ίδιος ζούσε για χρόνια στο Θεριανό. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου στις 11 π.μ. από τον νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα.

Ο Τάκης Ζαχαράτος καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night show, είχε μίλησε για τη στήριξη των γονιών του από παιδί. Ο καλλιτέχνης είχε αναφέρει: «Είχα την αποδοχή των γονιών μου. Κάποια στιγμή αποφάσισε η μητέρα μου να δείξει τις μεταμφιέσεις μου στον μπαμπά μου στα 17 μου… Όταν έβαλε το βίντεο και με είδε ο πατέρας μου έβαλε τα γέλια και είπε ότι έχω πολύ ταλέντο. Όταν έχεις έναν γονιό που αναγνωρίζει το ταλέντο κι όχι αυτό που φοβάται από τον εαυτό του, είναι σαν να μου άνοιξε ένα φωτεινό τούνελ και μου είπε “περπάτα, είμαι μαζί σου”».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024