Θεσσαλονίκη: Μείωση ποινής από ισόβια σε 15 έτη για 39χρονο που έκαψε ζωντανό 32χρονο
Ο 39χρονος, περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά σε έναν 32χρονο, με τον οποίο είχε καυγαδίσει, στην πλατεία Ναβαρίνου, το 2013, στη Θεσσαλονίκη.
Ποινή κάθειρξης 15 ετών, αντί ισοβίων, θα εκτίσει τελικά ο 39χρονος που κατηγορείται ότι έκαψε ζωντανό 32χρονο, ύστερα από μεταξύ τους καβγά, στην Πλατεία Ναυαρίνου, στη Θεσσαλονίκη.
Εξετάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, κατά πλειοψηφία, αφού τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, επιβάλλοντάς του ποινή 15ετούς κάθειρξης.
Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος, περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και έβαλε φωτιά σε έναν 32χρονο, με τον οποίο είχε καυγαδίσει, στην πλατεία Ναβαρίνου, το 2013, στη Θεσσαλονίκη. Το θύμα κατέληξε μετά τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο.
Στην απολογία του, ο 39χρονος ομολόγησε την πράξη του, κάνοντας λόγο -μεταξύ άλλων- για «κακιά στιγμή».
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
- Οι ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία και παγκόσμια προειδοποίηση ασφαλείας για τους Αμερικανούς
- Ουγγαρία: Ο πρόεδρος Σούλιοκ παραιτείται – Υπέγραψε συνταγματική αναθεώρηση για τον τερματισμό της θητείας του
- LIVE: Γαλλία – Αγγλία
- Οι νικητές και οι χαμένοι σε… χρήμα του Μουντιάλ
- Ισχυρές καταιγίδες πριν τον τελικό του Μουντιάλ: Η πρόγνωση του καιρού για το Ισπανία – Αργεντινή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442