Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδραβίδα: Ανοίγει ο φάκελος με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις μετά το τετραπλό φονικό;

Ανδραβίδα: Ανοίγει ο φάκελος με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις μετά το τετραπλό φονικό;

Ο 60χρονος ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τους γείτονες της Ανδραβίδας

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Αμαλιάδας ο 60χρονος, ο οποίος κατηγορείται για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα.

Σε δηλώσεις που έκανε ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος υπεράσπισης, Σπύρος Ανδριόπουλος, ανέφερε ότι «ο κατηγορούμενος έχει πει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης πως έχει κάνει τους δύο φόνους των ενηλίκων, ενώ ως προς τα ανήλικα θύματα, έχει δηλώσει πως δεν θυμάται».

Να ανοίξουν και άλλες ανεξιχνίαστες υποθέσεις ζητούν Μαρακάκης και Καλλιακμάνης

Ο δολοφόνος ήταν κυνικός στους αστυνομικούς. Φώναξε γιατί του κατάσχεσαν περίπου 15.000 ευρώ από το σπίτι του και δεν δίστασε να πει σε αστυνομικό: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά».

Ο 60χρονος ήταν ο φόβος και ο τρόμος για τους γείτονες της Ανδραβίδας. Μάλιστα, στο παρελθόν είχε πυροβολήσει γείτονά του για ασήμαντη αφορμή. Ο 60χρονος ήθελε να διαφύγει στο εξωτερικό, σύμφωνα με το pelop.gr, και γι’ αυτό ήθελε τα χρήματα, την ταυτότητά του και το διαβατήριο.

Τόσο ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, όσο και ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ζητούν να ανοίξει ο φάκελος με τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην Ανδραβίδα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, ανέφερε ότι «στις ΗΠΑ σε περιπτώσεις παράνομης οπλοκατοχής και επιθετικής συμπεριφοράς σε ζώα από άτομα που ζουν στην περιφέρεια, οι Αρχές τα παρακολουθούν και ερευνούν και τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα που έχουν γίνει στην περιοχή». Το ίδιο, όπως ανέφερε ο Γιάννης Μαρακάκης, θα πρέπει να συμβεί και στην Ανδραβίδα, που είναι μια πολύπαθη περιοχή και οι Αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

Σε αυτό συμφώνησε και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προσθέτοντας πως οι Αρχές πρέπει να δουν ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή ή και εξαφανίσεις. Θύμισε πως ο δολοφόνος της Ανδραβίδας έβαζε φόλες σε ζώα ενώ είχε σκοτώσει ακόμα και έναν κόκορα που τον ενοχλούσε. «Με τέτοια συμπεριφορά δεν ξέρουμε τι άλλο έχει να κάνει. Να δουν οι Αρχές τις ανεξιχνίαστες δολοφονίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024