Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία: Το Τάγμα Αζόφ ετοιμάζει προβοκάτσια σε πυρηνικό αντιδραστήρα στο Χάρκοβο

Ρωσία: Το Τάγμα Αζόφ ετοιμάζει προβοκάτσια σε πυρηνικό αντιδραστήρα στο Χάρκοβο

Το ουκρανικό Τάγμα του Αζόφ ετοιμάζει προβοκάτσια σε βάρος της Ρωσίας, με χτύπημα κατά πυρηνικού αντιδραστήρα, καταγγέλλει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας. Για ρωσικές επιθέσεις έκανε λόγο η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας.

Σε ανάρτηση, με την ένδειξη alert, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας αναφέρει ότι το Τάγμα Αζόφ έχει στήσει προβοκάτσια κατά της Ρωσίας σε πυρηνικό αντιδραστήρα στο Χάρκοβο της Ουκρανίας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από htnewz.com).

«Εχουν παγιδεύσει πυρηνικό αντιδραστήρα»

«Μαχητές του Τάγματος Αζόφ έχουν παγιδεύσει πυρηνικό αντιδραστήρα στο Ινστιτούτο Φυσικής και Τεχνολογίας του Χαρκόβου, οργανώνοντας προβοκάτσια προκειμένου να κατηγορήσουν τις Ρωσικές Ενοπλες Δυνάμεις ότι εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση στην πειραματική πυρηνική εγκατάσταση» σημειώνεται στην ανάρτηση.

«Ρωσικοί βομβαρδισμοί»

Νωρίτερα χθες Κυριακή, ουκρανικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει ότι ρωσικά στρατεύματα βομβάρδισαν πυρηνική ερευνητική εγκατάσταση στο Χάρκοβο, είδηση που αναμετέδωσαν στη συνέχεια και δυτικά μέσα ενημέρωσης.

Χρησιμοποίησαν πολλαπλούς εκτοξευτές πυραύλων Grad για να βομβαρδίσουν το Ινστιτούτο Φυσικής και Τεχνολογίας του Χαρκόβου, ανέφεραν τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU), στην Περιφέρεια Χάρκοβο.

Πιθανό πλήγμα στην εγκατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε περιβαλλοντική καταστροφή, σημείωνε η SBU, σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης – Ουκρανία: «Οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ πυροβόλησαν πολίτες που επιχειρούσαν να βγουν από τη Μαριούπολη»

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024