Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:
Έσμιξαν ξανά και αγκαλιάστηκαν Ομάρ και Χασάν
Αχμέντ Χασάν και Ομάρ Ελαμπντελαουί έπαιξαν ως αντίπαλοι στην Τουρκία και μας χάρισαν μια ωραία φωτογραφία
Δύο παίκτες που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό, ο Αχμέντ Χασάν και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αγωνίζονται στο τουρκικό πρωτάθλημα. Ο πρώτος παίζει στην Κόνιασπορ και ο δεύτερος στη Γαλατασαράι.
Το βράδυ του Σαββάτου (5/3), οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, με την Κόνιασπορ να επικρατεί με σκορ 2-0, με τον Χασάν μάλιστα να ανοίγει το σκορ.
Ο Αιγύπτιος που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Κόνιασπορ, άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι με όμορφη κεφαλιά ψαράκι μόλις στο 8ο λεπτό, πετυχαίνοντας το 5ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα.
Μετά τη λήξη του ματς, Ομάρ και Χασάν έβγαλαν μια φωτογραφία μαζί αγκαλιασμένοι, την οποία μοιράστηκε ο Χασάν από τον λογαριασμό του στα social media.
Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιανουάριο του 2021, ο Χασάν, παίζοντας στον Ολυμπιακό, είχε σκοράρει το μοναδικό γκολ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα, σκοράροντας στις καθυστερήσεις και είχε πανηγυρίσει με μια φανέλα του Ομάρ, δείχνοντας έτσι τη στήριξή του για την περιπέτεια υγείας που είχε περάσει ο Νορβηγός.

- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-3 σετ: Νίκη στην Πυλαία οι «πράσινοι» και δεύτερο σερί πρωτάθλημα (vids)
- Βήμα Ευρώπης για Μπόρνμουθ και Μπράιτον, «κόλλησε» η Γιουνάιτεντ
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Μπρέντφορντ
- LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός
- ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Χαμογέλασαν μόνο οι Πελοποννήσιοι στον τελικό παραμονής (vid)
- LIVE: Λάτσιο – Ίντερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442