Δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά Β-52 των ΗΠΑ, αφού πέταξαν από τη Βρετανία στη Ρουμανία και παρέμειναν εκεί σε ύψος 8.000 μέτρων ώστε να είναι ορατά από τη ρωσική πλευρά, πέταξαν νότια στη Βουλγαρία.
Εκεί, αφού ακολούθησαν το ίδιο μοτίβο, στράφηκαν νοτιοδυτικά. Εισήλθαν στον ελληνικό εναέριο χώρο στις 16:18 όπου τα υποδέχτηκε ζεύγος ελληνικών F-16 που απογειώθηκε από την Αγχίαλο και τα συνόδευσαν δυτικά.
Πέταξαν βορείως Θεσσαλονίκης, Ολύμπου, Τρικάλων, πάνω από τα Ιωάννινα και την Κέρκυρα και από εκεί πέρασαν σε ιταλικό FIR όπου την συνοδεία του ανέλαβε η ιταλική πολεμική αεροπορία.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).