Κούλουμα: Ανοιχτές και σήμερα οι αγορές για σαρακοστιανά
Οι τιμές των θαλασσινών παραμένουν στα περσινά επίπεδα.
Ανοιχτές είναι σήμερα μεγάλες αγορές του Λεκανοπεδίου, αρτοποιεία, λαϊκές αγορές και ιχθυοπωλεία για τα ψώνια της Καθαράς Δευτέρας.
Τα σούπερ μάρκετ κλειστά ωστόσο όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν σαρακοστιανά, τις προηγούμενες ημέρες, θα μπορούν να το κάνουν στη Βαρβάκειο και την αγορά του Ρέντη.
Τα αρτοποιεία μένουν επίσης ανοιχτά για την παραδοσιακή λαγάνα, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία. Κανονικά θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία. Ανοικτά θα είναι και τα μίνι μάρκετ.
Οι τιμές των θαλασσινών παραμένουν στα περσινά επίπεδα. Συγκεκριμένα, οι γαρίδες στη Βαρβάκειο, σύμφωνα με την ertnews.gr, κοστιζουν 12 ευρώ το κιλό, τα χταπόδια 12 ευρώ τα μικρά και 14 τα μεγάλα. Τα καλαμαράκια κοστίζουν 8-10 ευρώ και τα μυδια 5 ευρώ.
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Μαίρη Συνατσάκη: Έτοιμη για δεύτερο παιδί;
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία – Το Δημόσιο δηλώνει υποστήριξη σε κατηγορίες
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Επιδείνωση της κατάστασης στο Μάλι
- ΗΠΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Όστιν – Αναφορές για τραυματίες
- Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν 28χρονο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442